ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ

Το μαύρισμα προσδίδει χάρη και ομορφιά, αλλά αυξάνει τον κίνδυνο εγκαυμάτων και πρόωρης γήρανσης του δέρματος. Συνεπώς πρέπει να προστατεύουμε το δέρμα μας κατά την έκθεση στον ήλιο με ασφαλή και αποτελεσματικά προϊόντα που εξασφαλίζουν το μεγαλύτερο επίπεδο προστασίας και είναι ευχάριστα στην χρήση.


H σειρά αντηλιακών προϊόντων Sun Secret φροντίζει το δέρμα σας κατά τη διάρκεια της έκθεσης στον ήλιο, μετατρέποντας το μαύρισμα σε μια περιποίηση ομορφιάς. Προστατευμένο και ενυδατωμένο δέρμα χάρη στις αποκλειστικές συνταγές μας και τα αντιγηραντικά συστατικά.


Ζωηρός, υγιής και μόνιμος τόνος στο δέρμα χάρη στους επιταχυντές μαυρίσματος και τις ειδικές κρέμες για μετά την έκθεση στον ήλιο. Κομψή συσκευασία, ελαφριά υφή χωρίς γυαλάδα. Θεραπείες προσώπου και μακιγιάζ, περιποίησης σώματος, γρήγορου μαυρίσματος και κρέμες για μετά την έκθεση στον ήλιο.


KORFF SUN SECRET

Μία αποκλειστική σειρά προϊόντων, που στοχεύει στην προστασία του δέρματος από τις επικίνδυνες συνέπειες των ακτίνων UV. Η σύνθεσή τους περιέχει DNA-Safe Complex (χρυσοφύκη, pisum savitum, yerba santa και βιταμίνη E) και φίλτρα UVB-UVA που διατηρούν την ομορφιά του δέρματος, προλαμβάνουν και μειώνουν τις ρυτίδες, κάνοντας την επιδερμίδα απαλή και ομοιόμορφη.